Ρέινκινγκ: «Η πίεση της Ελλάδας μας οδήγησε σε πολλά λάθη»

Ο τεχνικός της Μεγάλης Βρετανίας, Νέιτ Ρέινκινγκ στάθηκε στο καλό ξεκίνημα της ομάδας του απέναντι στην Εθνική Ελλάδος και αναφέρθηκε στην πίεση που έβαλε η «γαλανόλευκη» οδηγώντας σε λάθη τους παίκτες του.

 

Ρέινκινγκ: «Η πίεση της Ελλάδας μας οδήγησε σε πολλά λάθη»

Η Εθνική ομάδα των ανδρών έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ στο β’ μέρος και επικράτησε με 93-71 της Μ. Βρετανίας στη Λάρισα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Ο προπονητής της της Μεγάλης Βρετανίας, Νέιτ Ρέινκινγκ δήλωσε:

«Πιστεύω πως κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Μετά το ημίχρονο η πίεση που άσκησε η ελληνική ομάδα οδήγησε σε πολλά λάθη. Δεχτήκαμε 26 πόντους από λάθη μας και δεν διαχειριστήκαμε καλά την πίεσή τους. Είναι δύσκολο να αντιπαρέλθεις τόσα λάθη. Η Ελλάδα έπαιξε καλά, κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, ευστόχησε σε μακρινά σουτ και έκανε κάποια μεγάλα σερί».

Από την μεριά του, ο αρχηγός της Μεγάλης Βρετανίας, Νταν Κλαρκ, τόνισε:

«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τη νίκη. Για μας το πρώτο ημίχρονο είχε πολλά θετικά στοιχεία. Η προετοιμασία ήταν δύσκολη, γιατί έλειπαν πολλοί παίκτες. Το θετικό για το μέλλον είναι ότι είχαμε πολλά νέα παιδιά στην αποστολή. Το δεύτερο ημίχρονο έκανε τη διαφορά στον αγώνα».