Λούντζης: «Ας μην ξεχνάμε ότι μόνο από τη Μεγάλη Βρετανία έχουμε χάσει...»

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για το επερχόμενο ματς της Εθνικής κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας (30/6, 20:00).

Λούντζης: «Ας μην ξεχνάμε ότι μόνο από τη Μεγάλη Βρετανία έχουμε χάσει...»

Τη Μεγάλη Βρετανία, από την οποία έχει γνωρίσει και τη μοναδική της ήττα στη φάση των Προκριματικών, αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδας στις 30/6 στο κλειστό της Νεάπολης (20.00).

Αυτή θα είναι και η τελευταία αναμέτρηση της Εθνικής στον Β’ όμιλο της α' φάσης των προκριματικών, δεδομένου ότι η Λευκορωσία -που θα ήταν ο τελευταίος αντίπαλος- έχει αποβληθεί.

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για το παιχνίδι του «παραθύρου» πριν από τη συγκέντρωση για το Eurobasket, τονίζοντας τα εξής:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην επόμενη φάση μεταφέρονται όλα τα αποτελέσματα, όπως επίσης και ότι από αυτόν τον αντίπαλο έχουμε την μοναδική μας ήττα. Είδαμε την ανακοίνωση του sold out καθ’ οδόν για την πόλη και μεγάλωσε η ανυπομονησία που έτσι κι αλλιώς είχαμε.

Γνωρίζουμε την επιθυμία του κόσμου να σταθεί δίπλα στην Εθνική και να βοηθήσει σε ένα πραγματικά κρίσιμο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες έχουμε μεγάλη διάθεση, όπως συμβαίνει πάντα στην Εθνική, δουλεύουμε ήδη κάποιες μέρες μαζί και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και μαζί με τον κόσμο θα πανηγυρίσουμε τη νίκη που θέλουμε και χρειαζόμαστε».