Βαγγέλης Λιόλιος: «Ο Ιτούδης είναι ο άνθρωπος που μπορεί να μας ενώσει όλους»

Μέλι έσταξε για τον Δημήτρη Ιτούδη ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος 

Βαγγέλης Λιόλιος: «Ο Ιτούδης είναι ο άνθρωπος που μπορεί να μας ενώσει όλους»

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ συγκεντρώθηκε σήμερα στο κλειστό του Περιστερίου, αρχίζοντας την προετοιμασία της για τον αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου, κόντρα στη Μ. Βρετανία (30/6, Λάρισα).

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε: «Περίμενα πολύ καιρό να έρθει αυτή η στιγμή που ο Δημήτρης Ιτούδης θα φορά αυτή τη φανέλα και θα είμαστε όλοι εδώ για να κάνουμε μια προσπάθεια που πρώτα από όλα έχει σκοπό να μας ενώσει όλους και πέρα από την περηφάνια, να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα. Χαίρομαι πάρα πολύ και δεν χαίρομαι μόνο εγώ, αλλά όλοι. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος του βεληνεκούς του Δημήτρη Ιτούδη να είναι αποδεκτός από όλους. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να μας ενώσει όλους, παίκτες, φιλάθλους και να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά η Εθνική ομάδα, όπως της αρμόζει. Η Εθνική ομάδα είναι πολύτιμη για όλους και θέλει ανθρώπους που την αγαπούν και τη νοιάζονται. Χαίρομαι επίσης που βλέπω παίκτες που είναι εδώ με μεγάλη χαρά και διάθεση. Κι όλα αυτά οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε σένα, Δημήτρη».

«Ο αγώνας με τη Μ. Βρετανία είναι πολύ δύσκολος. Είναι σημαντικό ότι το γήπεδο στη Λάρισα θα είναι γεμάτο, η ζήτηση των εισιτηρίων είναι τρομακτική και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, ώστε να είναι ο έκτος παίκτης και να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει να πάμε παρακάτω. Είμαστε πάντα περήφανοι για την Εθνική ομάδα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Μακάρι να βγούμε στους δρόμους. Είτε θα μας βγάλει με επιτυχία, είτε επειδή θα με κυνηγάνε (γέλια)».