Φίλλιος: «Φαβορί η Ισπανία, αλλά έχουμε κι εμείς στόχο»!

O Γώργος Φίλλιος, μίλησε για την αναμέτρηση της Εθνικής Παίδων κόντρα στην Ισπανία (15/8, 19.15), ενώ αναφέρθηκε και στον Αναστάση Κωστόπουλο. 

Φίλλιος: «Φαβορί η Ισπανία, αλλά έχουμε κι εμείς στόχο»!

Ο διεθνής γκαρντ ανέφερε αρχικά: «Ξεκινήσαμε στην αρχή λίγο δυναμικά, αλλά στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ καλύτερα. Μιλήσαμε στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια, είπαμε πως πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια, το κάναμε βγαίνοντας στο παρκέ, παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και πήραμε τη νίκη που θέλαμε, παρά το ότι στο πρώτο μισό ειδικά ήμασταν και πάλι άστοχοι».

Στην συνέχεια, ο παίκτης του ΠΑΟΚ είπε για το παιχνίδι με την «φούρια ρόχα»: «Όπως λένε όλοι δεν έχουμε τα πολύ ψηλά κορμιά, αλλά θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με σκληρή άμυνα και να τρέξουμε. Αλλά εντάξει... Θα τους κοιτάξουμε στα μάτια, όπως λέει και ο κόουτς. Είναι το φαβορί η Ισπανία, ο στόχος τους είναι να πάνε ψηλά. Αλλά κι εμείς έχουμε βάλει έναν στόχο και αν μη τι άλλο θα προσπαθήσουμε να τον πετύχουμε. Κι εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου».

Όσο για τον απόντα Αναστάση Κωστόπουλο, δήλωσε: «Είχαμε μιλήσει πριν από τον αγώνα με την Εσθονία με τα παιδιά και με τον Αναστάση. Είπαμε πως θα παίξουμε και γι’ αυτόν. Γι’ αυτό βάλαμε τα μπλουζάκια, είπαμε το όνομά του στο τέλος. Τα πάντα για τον Τάσο. Τα είπαμε και στο τέλος του αγώνα. Κάναμε διατάσεις με... βιντεοκλήση μαζί του για να μιλάμε, να μας βλέπει...».