Με Ιτούδη η Εθνική ομάδα

Με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της θα λάβει μέρος στο Eurobasket 2022 η Εθνική μας ομάδα, αφού η συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή είναι οριστική.

Με Ιτούδη η Εθνική ομάδα

Εδώ κι αρκετό καιρό είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Δημήτρης Ιτούδης θα καθόταν στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας. Ήταν ο πρώτος στόχος του Βαγγέλη Λιόλιου και ήθελε τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας είχε ταξιδέψει στη Ρωσία προκειμένου να συναντηθεί με τον Αντρέι Βατούτιν και να συζητήσουν το θέμα του Δημήτρη Ιτούδη.

Από την πλευρά του ο Έλληνας κόουτς ήθελε να ζήσει την εμπειρία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας και να την καθοδηγήσει σε ένα μεγάλο τουρνουά. Το θέμα στην όλη ιστορία ήταν να δώσει την έγκριση της και η ρωσική ομάδα με την οποία ο κόουτς έχει συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν, η ΤΣΣΚΑ άναψε το πράσινο φως και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Έτσι η Ελλάδα στο Eurobasket 2022 θα έχει στον πάγκο της τον Δημήτρη Ιτούδη.