Λαρεντζάκης: «Η Τουρκία θα βγάλει περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το πρώτο ματς»

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τον εκτός έδρας αγώνα της Ελλάδας με την Τουρκία (28/2, 19.00).

Λαρεντζάκης: «Η Τουρκία θα βγάλει περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το πρώτο ματς»

Η διαδικασία των προκριματικών για το FIBA Word Cup 2023 συνεχίζεται τη Δευτέρα (28/2) με την Εθνική Ανδρών να ολοκληρώνει το «παράθυρο» του Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, με αντίπαλο την Τουρκία.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε τις εκτιμήσεις του για τον αγώνα:

«Πιστεύω ότι η Τουρκία θα βγάλει περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το πρώτο ματς αφού παίζει και στην έδρα της, αλλά κι εμείς έχουμε δουλέψει πλέον πολύ και καλά. Έχουμε δει πολύ βίντεο που σε τέτοιες συνθήκες χρησιμεύει πολύ και θα έχουμε κι εμείς περισσότερη ενέργεια.

Σίγουρα έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε σε σχέση με το πρώτο ματς, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εμείς πήγαμε εκεί κατευθείαν στο ματς, ενώ τώρα η ομάδα θα έχει κάνει προπόνηση όλη μαζί.

Πρέπει να προσέξουμε πάλι την άμυνά μας στον Λάρκιν, τα σουτ του Μαχμούτογλου και τη δημιουργία κάποιων άλλων παικτών, όπως το κάναμε στο πρώτο ματς. Πιστεύω ότι αν είμαστε ενεργοί στο αμυντικό τρανζίσιον και στα ριμπάουντ, θα τα πάμε καλά.

Θα έχει πίεση ο αντίπαλος μετά το πρώτο αποτέλεσμα, γιατί δεν είναι πολλοί οι παίκτες με εμπειρίες, αλλά θα έχουν και την ώθηση ενός γεμάτου γηπέδου το οποίο ξέρουμε ότι δημιουργεί πολύ θερμή ατμόσφαιρα».