Εθνική ομάδα: Oι Αγγελόπουλοι είπαν το «ναι» στον Λιόλιο για τους διεθνείς του Ολυμπιακού

Οι Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον Βαγγέλη Λιόλιο και αποφασίστηκε να παραχωρηθούν οι διεθνείς του Ολυμπιακού ενόψει των αγώνων με την Τουρκία.

Εθνική ομάδα: Oι Αγγελόπουλοι είπαν το «ναι» στον Λιόλιο για τους διεθνείς του Ολυμπιακού

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο. Ύστερα από συζήτηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισαν να δώσουν το "ΟΚ" για την συμμετοχή των διεθνών των "ερυθρολεύκων" στα "παράθυρα" της FIBA.

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο των Προκριματικών Αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Τουρκία. Πρώτα στα Λιόσια στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ στις 28 του ίδιου μήνα θα αγωνιστεί εκτός έδρας.

Βέβαια, η διοίκηση του Ολυμπιακού ναι μεν έδωσε το ελεύθερο, αλλά από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν και οι ίδιοι οι παίκτες αν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Ας μη ξεχνάμε πως μία μέρα νωρίτερα, στις 24 Φεβρουαρίου, οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Στους διεθνείς του Ολυμπιακού υπολογίζονται οι Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Πρίντεζης, ενώ και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει τονίσει πως θα δώσει το "παρών" στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ με την χώρα μας.