Ιτούδης για Εθνική: «Σημαντικό πως συζήτησαν Λιόλιος - Βατούτιν, για μεγάλα πράγματα ο Ολυμπιακός»

O Δημήτρης Ιτούδης θεωρεί τιμητική την πρόταση της Εθνικής για να αναλάβει Ομοσπονδιακός, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει και η ΤΣΣΚΑ . Τόνισε, όμως, πως ήταν σημαντική η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ιτούδης για Εθνική: «Σημαντικό πως συζήτησαν Λιόλιος - Βατούτιν, για μεγάλα πράγματα ο Ολυμπιακός»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στο Eurohoops, κάνοντας αναφορά όχι μόνο στην Εθνική μας ομάδα (έχει δεχτεί πρόταση για να αναλάβει Ομοσπονδιακός), αλλά και στη φετινή δυναμική του Ολυμπιακού.

Για την Εθνική: ”Δεν έχω να κρύψω κάτι, είναι τιμή το γεγονός ότι ο κύριος Λιόλιος έχει επιλέξει εμένα να ηγηθώ μιας προσπάθειας, με τιμά πάρα πολύ. Ήταν ένα πολύ καλό βήμα που ήρθε εδώ, συζήτησαν διαφορετικά θέματα με τον Βατούτιν. Χρειάζονται όλων οι ιδέες για να βγει κερδισμένο το μπάσκετ.

Όντως συζητήσαμε κατ’ ιδίαν και είμαστε σε έναν καλό δρόμο συζητήσεων, οι οποίες στο μέλλον θα δείξουν αν υπάρχει μία ανακοίνωση ή κάτι αντίστοιχο τις επόμενες εβδομάδες. Το γεγονός ότι έγινε η συζήτηση με δύο θεσμούς, μεταξύ Βατούτινι Λιόλιου, μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε και αυτό ανέφερε και ο κύριος Λιόλιος.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία, τα σκορ στα προκριματικά δείχνουν ότι όλα είναι ανοιχτά. Όλοι στην ομάδα κάνουν εξαιρετική δουλειά, καλούνται να διαχειριστούν καταστάσεις πίεσης. Δείξαμε καλά στοιχεία και με την Αγγλία, όταν έρθει η ομοιογένεια, που δεν είναι εύκολο να έρθει. Συγχαρητήρια σε όλους, θα πάνε καλά τα πράγματα. Με εξέπληξε η παρουσία του Γόντικα. Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Αυτο που προέχει είναι να είναι υγιείς οι παίκτες”


Για τον Ολυμπιακό: ”Είναι πιο ουσιαστικά δομημένος για μεγάλα πράγματα, παίζει καλό μπάσκετ, έχει ομοιογένεια και διακριτούς ρόλους. Είναι μία σωστά δομημένη ομάδα”