O Λιόλιος ταξίδεψε στη Μόσχα για να συναντήσει τον Ιτούδη

Ο διακαής πόθος της Ομοσπονδίας για τη θέση του προπονητή είναι ο Δημήτρης Ιτούδης - Ο Βαγγέλης Λιόλιος ταξίδεψε στη Μόσχα για να τον συναντήσει.

O Λιόλιος ταξίδεψε στη Μόσχα για να συναντήσει τον Ιτούδη

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ελληνική Ομοσπονδία είναι κοντά σε συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη ώστε να αναλάβει την ηγεσία της Εθνικής μας ομάδα. Και υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η "χρυσή τομή" και με την ομάδα της ΤΣΣΚΑ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος έχει ταξιδέψει στη Μόσχα και στο περιθώριο του αποψινού (2/12, 19.00) αγώνα του Παναθηναϊκού, θα συναντηθεί με τους παράγοντες της ΤΣΣΚΑ και ακόμα και μέλη του υπουργείου αμύνης, όπου ο σύλλογος υπάγεται, προκειμένου να εξασφαλίσει την άδεια συνεργασίας του Ιτούδη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης παρουσιάζεται "ζεστός" για να αναλάβει την Εθνική μας ομάδα, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δώσει την έγκριση της και ο ρωσικός σύλλογος. Να τονίσουμε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πρόσφατο παρελθόν, έχει ανοιχτά αρνηθεί ότι υπάρχει σχετική συμφωνία με δηλώσεις του προέδρου της Αντρέα Βατούτιν.

Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της ΕΟΚ έχει δηλώσει δημόσια ότι η πρόταση του για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος επίσης έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ του 2022.

Η όποια απόφαση των Ρώσων μπορεί να έχει και πολιτική χροιά, ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μόσχα στις 8 Δεκεμβρίου.