Ζούρος στους παίκτες της Γεωργίας: «Μην τα παρατάτε, το λέω για μία ακόμα γαμ...η φορά!» (vid)

Από τα ρούχα του βγήκε ο Ηλίας Ζούρος στο παιχνίδι της Γεωργίας με την Ισπανία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, αφού έβλεπε ότι οι παίκτες του αγωνίζονταν παθητικά και διασύρονταν. Διαβάστε τι τους είπε σε έξαλλη κατάσταση!

Ζούρος στους παίκτες της Γεωργίας: «Μην τα παρατάτε, το λέω για μία ακόμα γαμ...η φορά!» (vid)

Ποιος είδε τον Ηλία Ζούρο και δεν τον φοβήθηκε!

Η Εθνική Γεωργίας έπαιζε με αντίπαλο την Ισπανία εκτός έδρας το βράδυ της Δευτέρας (29/11) για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ωστόσο ήταν ωσεί παρούσα στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι Ίβηρες έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ και ο Έλληνας προπονητής των Γεωργιανών βλέποντας τους παίκτες του να διασύρονται... δεν άντεξε.

Ο Ζούρος κάλεσε λοιπόν ένα τάιμ άουτ στο τέταρτο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στα 5.49'' πριν από τη λήξη του αγώνα και με το σκορ στο φωτεινό ταμπλό να γράφει 78-45. Εκεί ξέσπασε εναντίον των παικτών του, με τα ουρλιαχτά του να ακούγονται σε όλο το γήπεδο!

«Παίξτε το παιχνίδι μέχρι το τέλος, δεν μπορούμε να χάσουμε με πενήντα πόντους. Δεν γίνεται να χάσουμε με πενήντα! Μην παραδίνεστε! Βάζουν καλάθι με όποιον τρόπο θέλουν. Το ξαναλέω για ακόμη μία γαμ...η φορά, για ακόμη μία γαμ...η φορά!», φώναζε ο Ζούρος ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση.

Από τα νεύρα του Έλληνα κόουτς μάλιστα δεν γλίτωσε ούτε το μικρόφωνο που αιωρούταν πάνω από τον πάγκο της Γεωργίας!

Παρ' όλα αυτά το τελικό αποτέλεσμα έγραψε -28 (89-61) σε βάρος της ομάδας του...