Εβίνα Σταμάτη: Η μεγάλη επιστροφή στην Εθνική

Τρία χρόνια μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η Εβίνα Σταμάτη ξανά με τη φανέλα της εθνικής ομάδας.

Εβίνα Σταμάτη: Η μεγάλη επιστροφή στην Εθνική

Επέστρεψε στην Εθνική Γυναικών ενόψει των αγώνων με την Μεγάλη Βρετανία και την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2023 προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία της στην προσπάθεια για πρόκριση.

Ο λόγος για την Εβίνα Σταμάτη που δήλωσε: «Είναι υπέρτατη τιμή, μεγάλη χαρά και ευτυχία που φοράω τη φανέλα με το εθνόσημο και ακούω τον εθνικό ύμνο» είπε η έμπειρη γκαρντ μιλώντας για την Εθνική Ομάδα.

Είναι ένα νέο ξεκίνημα με νέους στόχους για την Εθνική Γυναικών. Ξεκάθαρα πρωταρχικός μας στόχος είναι η πρόκριση».

Η πρεμιέρα των υποχρεώσεων της Εθνικής Γυναικών γίνεται στο Μάντσεστερ απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία (Πέμπτη, 21:30).

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα. Η αντίπαλος μας διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε έτοιμες να ανταποκριθούμε. Με δεδομένο ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος πρέπει να προσαρμοστούμε πάρα πολύ γρήγορα στο πλάνο του προπονητή μας. Είμαστε σε καλό δρόμο και απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία θα διεκδικήσουμε τη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επόμενος σταθμός για την ελληνική ομάδα θα είναι η Ξάνθη εκεί που ως γηπεδούχος την Κυριακή θα φιλοξενήσει την Πορτογαλία (18:00).

«Στην συνέχεια έχουμε τον αγώνα με την Πορτογαλία στην έδρα μας, στην Ξάνθη. Η περιφέρεια πάντα δείχνει ότι είναι δίπλα στα αθλητικά δρώμενα και είναι κάτι που το θέλουμε. Περιμένουμε τον κόσμο και τα παιδιά να έρθουν να δουν ένα ωραίο παιχνίδι. Καλούμε τον κόσμο της Ξάνθης να έρθει να μας δει και να ευχαριστηθούμε μαζί τον αγώνα», δήλωσε η διεθνής άσος του Ολυμπιακού.