ΕΟΚ: Με πτήση τσάρτερ η Εθνική για τα ματς με Μεγάλη Βρετανία και Λευκορωσία

Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως η Εθνική Ανδρών θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ στους δύο πρώτους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

ΕΟΚ: Με πτήση τσάρτερ η Εθνική για τα ματς με Μεγάλη Βρετανία και Λευκορωσία

Με πτήση τσάρτερ θα μεταβεί η Εθνική Ανδρών στη Μεγάλη Βρετανία και από εκεί στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την Λευκορωσία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Διαβάστε Επίσης

Τρίτη και φαρμακερή!

«Με πτήση τσάρτερ θα ταξιδέψει η Εθνική Ανδρών για τους δύο πρώτους αγώνες της στα προκριματικά του FIBA World Cup 2023, στο Νιουκάστλ και από εκεί στη Θεσσαλονίκη για τους αγώνες με τη Μεγάλη Βρετανία (25/11) και με τη Λευκορωσία (28/11).

Η διοίκηση της ΕΟΚ εξασφάλισε αυτόν τον τρόπο μετάβασης προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή άνεση για τους αθλητές, δεδομένης της δυσκολίας σύνδεσης των συγκεκριμένων προορισμών και το πολύ μικρό χρονικό περιθώριο μεταξύ των δύο αγώνων.

Στην αφετηρία αυτής της νέας σημαντικής προσπάθειας της Εθνικής, η ΕΟΚ επιθυμεί και την παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ προκειμένου να τη ζήσουν από κοντά, να την καταγράψουν και να έχουν και την ευχέρεια της επαφής και συζήτησης με τους πρωταγωνιστές και με τα μέλη της διοίκησης που θα συνοδεύσουν την αποστολή.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε να υπάρχει η παροχή δωρεάν μετάβασης στις διαδρομές Αθήνα – Νιουκάστλ – Θεσσαλονίκη και διαμονής στο Νιουκάστλ, για έναν εκπρόσωπο από κάθε μέσο που ενδιαφέρεται.

Αναλυτικά, τα έξοδα που καλύπτονται από την ΕΟΚ είναι το ταξίδι Αθήνα – Νιουκάστλ, η διαμονή εκεί και το ταξίδι της επιστροφής Νιουκάστλ – Θεσσαλονίκη. Η αναχώρηση από την Αθήνα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 24/11 και προς Θεσσαλονίκη για την Παρασκευή 26/11.

Για το ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία απαιτείται διαβατήριο σε ισχύ για του έξι επόμενους μήνες και φυσικά πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή νόσησης, ή PCR test ή Rapid test για τα οποία θα ανακοινωθεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα στους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο ταξίδι, αφού αν προτίθενται να ταξιδέψουν με test θα απαιτούνται και άλλες διευκρινίσεις για την επιστροφή τους στην Ελλάδα».