Σπανού: «Η πρόκριση είναι εφικτή»

Η Άρτεμις Σπανού αναφέρθηκε στην νέα πρόκληση της Εθνικής Γυναικών στο μπάσκετ.

Σπανού: «Η πρόκριση είναι εφικτή»

Αντίστροφα μετρά η Εθνική Γυναικών για τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2023. Μπαίνει στη μάχη με δύο αγώνες, αρχικά απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία (11/11) και στη συνέχεια με αντίπαλο την Πορτογαλία (14/11) στην Ξάνθη.

Η Άρτεμις Σπανού αναφέρθηκε στην νέα πρόκληση της Εθνικής Γυναικών και δεν κρύβει την πίστη της για πρόκριση. «Η Εθνική Ομάδα κάνει μια νέα αρχή με καινούριο προπονητή. Συμμετέχουμε σ’ έναν όμιλο που μπορεί να γίνει βατός και θεωρώ ότι αυτό είναι στο χέρι μας. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία στο Μάντσεστερ και ακολουθεί αγώνας με την Πορτογαλία στην Ξάνθη. Θα δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Όπως πάντα ανυπομονώ να αγωνιστώ. Η Εθνική είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Θέλω να βρεθώ και πάλι στο γήπεδο. Αν παίξουμε στο επίπεδο που μπορούμε με τις παίκτριες που διαθέτει η ομάδα μας η πρόκριση είναι εφικτή», συμπλήρωσε η Σπανού.

Πριν από λίγες ημέρες η Άρτεμις Σπανού βρέθηκε στην Αθήνα, αυτή τη φορά για αγώνα του Eurocup όταν η Πολκοβίτσε αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Ήταν περίεργα για μένα να παίξω για πρώτη φορά εναντίον μιας ελληνικής ομάδας. Για το μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα ήταν θετικό που συμμετείχαν πέντε ομάδες στο Eurocup. Εύχομαι στις ομάδες που συνεχίζουν να προκριθούν και να ακουστούν τα ονόματα των Ελληνίδων παικτριών στην Ευρώπη. Και μαζί με αυτό οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας να αποκτούν εμπειρίες για να είμαστε ακόμα καλύτερα σε κάθε αποστολή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα».