Νοκ-άουτ ο Σπανούλης - Δεν θα παίξει στο προολυμπιακό στον Καναδά!

Ο Βασίλης Σπανούλης το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε - Πονάει στη γάμπα και τέθηκε νοκ-άουτ από το προολυμπιακό τουρνουά - Αυτή είναι η αποστολή για τον Καναδά.

Νοκ-άουτ ο Σπανούλης - Δεν θα παίξει στο προολυμπιακό στον Καναδά!

Τα προβλήματα για την Εθνική μας ομάδα συνεχίζονται, η οποία θα πάει να αγωνιστεί στο προολυμπιακό τουρνουά αποδεκατισμένη! Μετά τις απώλειες με τους Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου και Γιώργου Πρίντεζη (οι οποίοι είναι τραυματίες), ήρθε και το πρόβλημα με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ακόμη ενοχλήσεις στη γάμπα, δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και αποφασίστηκε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του. Υπάρχει κίνδυνος να επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Τελικά, λοιπόν, η περιβόητη αγωνιστική επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική μας ομάδα δεν θα γίνει πράξη στο προολυμπιακό τουρνουά. Στο ενδεχόμενο που η Ελλάδα πάρει την πρόκριση για το Τόκιο, θα φωνάξει "παρών", αλλά οι πιθανότητες να τα καταφέρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (με τις αρκετές απουσίες) δεν είναι με το μέρος της "γαλανόλευκης". Ας μη ξεχνάμε πως δεν πρόκειται να παίξουν και οι αδερφοί Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική μας ομάδα θα κάνει προπόνηση στις 17:00 και ακολούθως θα αναχωρήσει για τον Καναδά τα ξημερώματα της Παρασκευής. Πλέον, η προετοιμασία της Ελλάδας απαρτίζεται από 13 παίκτες και ένας εξ αυτών θα "κοπεί: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Λεωνίδας Κασελάκης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Καββαδάς, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Μιχάλης Λούντζης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος.