Εθνική: Αγωνία για Σπανούλη ενόψει Προολυμπιακού

Οι ενοχλήσεις στην γάμπα συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Βασίλη Σπανούλη, λίγα 24ωρα πριν την αναχώρηση της Εθνικής Ελλάδος για τον Καναδά ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά. 

Εθνική: Αγωνία για Σπανούλη ενόψει Προολυμπιακού

Συνεχίζονται τα προβλήματα για την Εθνική Ελλάδος και τον Ρικ Πιτίνο, αφού ο Βασίλης Σπανούλης εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις, λίγες μέρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Μετά τους Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου και Γιώργο Πρίντεζη οι οποίοι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή για την Βικτόρια, υπάρχει αγωνία για τη συμμετοχή του αρχηγού του Ολυμπιακού, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στην γάμπα.

Δεν πρόκειται για κάτι οριστικό ακόμα και είναι δεδομένο ότι ο Αμερικανός τεχνικός θα περιμένει την τελευταία στιγμή τον 39χρονο γκαρντ. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ημερών, αναλόγως και με την κατάσταση του Σπανούλη.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα αναχωρήσει με προορισμό τον Καναδά την Παρασκευή (25/6), με όλα τα ενδεχόμενα για την ώρα να παραμένουν ανοικτά.