Ευρωμπάσκετ γυναικών: Η Ιταλία κέρδισε το Μαυροβούνιο, τι θέλει η Εθνική μας για να περάσει (vid)

Η Ιταλία στο άλλο ματς του ομίλου μας στο Ευρωμπάσκετ κέρδισε το Μαυροβούνιο - Τι χρειάζεται η Εθνική για να περάσει

Ευρωμπάσκετ γυναικών: Η Ιταλία κέρδισε το Μαυροβούνιο, τι θέλει η Εθνική μας για να περάσει (vid)

Στο άλλο σημερινό ματς του ομίλου μας στο Ευρωμπάσκετ γυναικών, η Ιταλία υπέταξε το Μαυροβούνιο με 77-61 (Καράντζελο 13, Ζανταλασίνι 11 – Ντούμπλιεβιτς 23).

Με αυτό το αποτέλεσμα υπάρχουν δυο δεδομένα για την Εθνική μας ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο. Εφόσον το Μαυροβούνιο καταφέρει να κερδίσει τη Σερβία, θα μας αρκεί μια απλή νίκη επί της Ιταλίας, ενώ αν χάσει το Μαυροβούνιο που είναι και το λογικότερο και κερδίσουμε εμείς, τότε θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία.

Αυτή τη στιγμή το Μαυροβούνιο είναι στο -1, η Ιταλία στο +16 και η Ελλάδα στο -15. Θέλουμε δηλαδή νίκη 15 πόντων για να ξεπεράσουμε το -1 του Μαυροβουνίου.

Η βαθμολογία του ομίλου μας: Σερβία 2-0, Ιταλία, Μαυροβούνιο 1-1, Ελλάδα 0-2. Στην επόμενη φάση συνεχίζουν οι τρεις πρώτες.

Τα αποτελέσματα της ημέρας

Α΄ Όμιλος (Βαλένθια): Σλοβακία - Λευκορωσία 58-54, Ισπανία - Σουηδία 76-55. Η βαθμολογία: Ισπανία, Λευκορωσία, Σουηδία, Σλοβακία 3.

Γ΄ Όμιλος (Στρασβούργο): Τουρκία - Βοσνία 54-64, Βέλγιο - Σλοβενία 92-57. Η βαθμολογία: Βοσνία 4, Βέλγιο, Σλοβενία 3, Τουρκία 2.

Δ΄ Όμιλος (Στρασβούργο): Κροατία - Ρωσία 62-73, Τσεχία - Γαλλία 51-71. Η βαθμολογία: Γαλλία, Ρωσία 4, Τσεχία, Κροατία 2.