Πρίντεζης: «Να παίξουμε ως ομάδα και όσο καλύτερα μπορούμε»

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον στόχο της Εθνικής Ομάδας που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Πρίντεζης: «Να παίξουμε ως ομάδα και όσο καλύτερα μπορούμε»

Η Εθνική Ανδρών είχε σήμερα την δική της media day ενόψει του τουρνουά «Ακρόπολις», το οποίο θα διεξαχθεί 18-20 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά.

Αναλυτικά η δήλωση του: «Πάντα η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ιδιαίτερη, γιατί πολλοί παίκτες ακόμη δεν έχουν τελειώσει με τις ομάδες τους, άλλοι έχουν τελειώσει νωρίτερα. Πάντα η δουλειά είναι δύσκολη για τον προπονητή, αλλά και για όλους μας. Μέσα σε λίγες προπονήσεις θα πρέπει να δώσουμε παιχνίδια που είναι ουσιαστικά νοκ άουτ. Όλοι μας έχουμε μεγάλο κίνητρο και ευελπιστούμε να καταφέρουμε να προκριθούμε. Είχα την ευλογία να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα το 2008 (στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας) και είναι ίσως η μεγαλύτερη εμπειρία για κάθε αθλητή. Μακάρι να καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και παρά το ότι είναι λίγες οι μέρες προετοιμασίας, να κάνουμε ένα καλό τουρνουά και να πάμε στον Καναδά να παίξουμε ως ομάδα και όσο καλύτερα μπορούμε».