Eθνική ομάδα: Ο Πιτίνο κάλεσε και τον Μουράτο - Δεν υπολογίζεται ο Αγραβάνης

Ο Ρικ Πιτίνο επιβράβευσε τον Βασίλη Μουράτο για την εξαιρετική σεζόν που έκανε με το Λαύριο - Δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Eθνική ομάδα: Ο Πιτίνο κάλεσε και τον Μουράτο - Δεν υπολογίζεται ο Αγραβάνης

Στην προεπιλογή της Εθνικής μας ομάδας κλήθηκε ο Βασίλης Μουράτος. Ο Έλληνας γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με το Λαύριο, δείχνοντας σημάδια ατομικής βελτίωσης και εξέλιξης. Παράλληλα, οδήγησε την ομάδα του έως και τους τελικούς της Basket League.

Ο Ρικ Πιτίνο τον επιβράβευσε και τον κάλεσε στην προεπιλογή ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά. Δύσκολα θα βρεθεί στην τελική 12άδα, αλλά το μέλλον του ανήκει. Δεν πρόκειται να κληθεί ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ουσιαστικά... τιμωρείται σιωπηλά για τις συμπεριφορές του στους αγώνες του πρωταθλήματος. παρά το γεγονός πως έκανε καλή σεζόν με τον Προμηθέα.

Η ενημέρωση από την ΕΟΚ:

«Οι προσθήκες συνεχίζονται στην Εθνική Ανδρών και αυτή τη φορά σειρά είχαν οι παίκτες που συμμετείχαν στους τελικούς του πρωταθλήματος. Παρόντες στο ΟΑΚΑ ήταν σήμερα οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Παπαγιάννης, Λεωνίδας Κασελάκης και Βασίλης Μουράτος, οι οποίοι και είχαν την πρώτη τους επαφή με τον κόουτς Ρικ Πιτίνο και τους συμπαίκτες τους».