Συνάντηση Πιτίνο –Σπανούλη!

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται το ραντεβού του Ομοσπονδιακού προπονητή Ρικ Πιτίνο με τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη για την πιθανή επιστροφή του Θεσσαλού άσου στην Εθνική Ομάδα

Συνάντηση Πιτίνο –Σπανούλη!

Ρικ Πιτίνο και Βασίλης Σπανούλης πραγματοποιούν συνάντηση αυτή την ώρα με θέμα βέβαια την πιθανή επιστροφή του Θεσσαλού άσου στην Εθνική ομάδα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής έχει μιλήσει από την πρώτη στιγμή για την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Βασίλη Σπανούλη, έχει συζητήσει μαζί του δια τηλεφώνου κάποιες φορές χωρίς βέβαια να επεκταθεί, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ουκ ολίγες φορές πω θα ήθελε πάρα πολύ να τον έχει στη διάθεσή του.

Ο Αμερικανός τεχνικός αναμένεται να αναλύσει στον παίκτη όλο το πλάνο του για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, καθώς και την φιλοσοφία του.

Ο ίδιος ο παίκτης σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι θετικός στην επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει επίσημα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους μια και ο Θεσσαλός θέλει να ξέρει ποιος θα είναι ο ρόλος του και ποιο θα είναι το πλάνο που πρέπει να υπηρετήσει.

Από τη στιγμή που οι δυο πλευρές επιθυμούν να συνεργαστούν μια και ο Σπανούλης δεν έχει αρνηθεί ποτέ το ενδεχόμενο, τίποτε δεν δείχνει ικανό να αποτρέψει την μεγάλη επιστροφή του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» στην «επίσημη αγαπημένη», ώστε να «στρατευθεί» κι αυτός στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Μάλιστα η συνάντηση αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί νωρίς το μεσημέρι, αλλά ο Σπανούλης έπρεπε να παραστεί στην κηδεία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.