Πιτίνο: «Έχω μιλήσει με τον Σπανούλη»

Ο Ρικ Πιτίνο ήρθε στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη τονίζοντας ότι έχει μιλήσει μαζί του.

Πιτίνο: «Έχω μιλήσει με τον Σπανούλη»

Στην Αθήνα έφτασε ο Ρικ Πιτίνο και κατά την άφιξη του μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη και τις πιθανές επιλογές του για το Προολυμπιακό. Η άφιξη του Αμερικανού προπονητή καθυστέρησε για λίγο λόγω της απώλειας της πτήσης στο Παρίσι, αλλά βρίσκεται στη χώρα μας προκειμένου να πιάσει δουλειά ως προπονητής της Εθνικής ομάδας.

«Έχω μιλήσει μαζί του πριν φύγω, μιλήσαμε και μέσα στη χρονιά, αλλά όχι πρόσφατα. Θα επικοινωνήσω μαζί του την επόμενη εβδομάδα», είπε ο Ρικ Πιτίνο για τον Βασίλη Σπανούλη.

Όσον αφορά στις σκέψεις του για τις κλήσεις των παικτών τόνισε: «Δεν έχουμε κάνει καν προπόνηση. Δεν έχουμε πολλές επιλογές, θα είναι δύσκολο να βρούμε 12-13 παίκτες. Έχουμε έναν πυρήνα 8-9 παικτών. Θα είναι αρκετοί απ' αυτούς που έχουν αγωνιστεί ξανά. Θα είναι παίκτες από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε την περίπτωση του Ντόρσεϊ. Θα είναι δύο παίκτες από την ΑΕΚ και κάποιοι από άλλες ομάδες. Γι' αυτό ήρθα νωρίς για να δω και ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα δούμε τους νέους παίκτες».