Μασλαρινός: «Θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στο Ευρωμπάσκετ»

Δεν χάνει την αισιοδοξία και την πίστη στην ομάδα του ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας γυναικών, Βασίλης Μασλαρινός, παρά τη δύσκολη, όπως τη χαρακτήρισε και ο ίδιος, κλήρωση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ.

Μασλαρινός: «Θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στο Ευρωμπάσκετ»

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ γυναικών για την Ελλάδα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Μασλαρινός.

Η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε νωρίτερα μέσα στη σημερινή (8/3) μέρα στον Β' όμιλο με αντιπάλους το Μαυροβούνιο, τη Σερβία και την Ιταλία.

Ευρωμπάσκετ γυναικών 2021: Με Μαυροβούνιο, Σερβία και Ιταλία η Εθνική

«Είμαστε στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό από μόνο του αποτελεί επιτυχία. Γνωρίζαμε εξαρχής ότι, αφού βρεθήκαμε στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, θα είχαμε μπροστά μας μια δύσκολη κλήρωση. Παρ' όλα αυτά έχουμε εμπιστοσύνη στα κορίτσια και είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στους αγώνες», δήλωσε αρχικά ο Μασλαρινός.

Σχολιάζοντας τις αντιπάλους της «γαλανόλευκης», είπε: «Η Σερβία είναι στις θέσεις των μεταλλίων τα τελευταία χρόνια και αυτό λέει πολλά. Η Ιταλία είναι παραδοσιακή δύναμη στην Ευρώπη, έχει κάνει την ανανέωσή της και πλέον διαθέτει αθλήτριες επιπέδου Ευρωλίγκας. Το Μαυροβούνιο είναι μια σκληρή ομάδα με έμπειρες αθλήτριες».

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας κατέληξε λέγοντας: «Ελπίζω να λυθεί άμεσα και το πρόβλημα με την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε όλες οι αθλήτριες να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το Ευρωμπάσκετ».