Μουράτος: «Θέλαμε πολύ τη νίκη και είμαστε περήφανοι που τα καταφέραμε»

Ο Βασίλης Μουράτος δήλωσε μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Λετονίας (97-94) για τα προκριματικά του Eurobasket 2022 ότι άπαντες είναι πολύ χαρούμενοι που έκλεισαν τους αγώνες με όμορφο τρόπο για τη «γαλανόλευκη».

Μουράτος: «Θέλαμε πολύ τη νίκη και είμαστε περήφανοι που τα καταφέραμε»

Μπορεί να μη σκόραρε πολύ, ωστόσο ο Βασίλης Μουράτος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη σημερινή (22/2) νίκη (97-94) της εθνικής ομάδας των ανδρών επί της Λετονίας στη «φούσκα» της Ρίγας, στο κλείσιμο του προγράμματος των αγώνων για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Eurobasket 2022.

Ο διεθνής γκαρντ του Λαυρίου ήταν άστοχος (4 πόντοι, 0/3 δίποντα, 0-2 δίποντα, 4/6 βολές), παρ' όλα αυτά βοήθησε πάρα πολύ στη δημιουργία και στην αμυντική προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, καθώς μοίρασε 8 ασίστ και έκανε 3 κλεψίματα στους αντιπάλους του στα σχεδόν 21 λεπτά συμμετοχής που είχε.

Λίγο μετά το τέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης, που ολοκληρώθηκε με το καλύτερο δυνατό σενάριο για τα ελληνικά χρώματα, ο Μουράτος είπε δυο λόγια, τονίζοντας: «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για εμάς, με επτά νέους παίκτες, που έπαιξαν για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε την παρουσία μας στα προκριματικά με νίκη. Το θέλαμε πολύ μετά την ήττα μας το Σάββατο και είμαστε περήφανοι που τα καταφέραμε».