Μασλαρινός: «Πάμε για δύο νίκες με όσο γίνεται μεγαλύτερες διαφορές» (vid)

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών, Βασίλης Μασλαρινός, μίλησε ενόψει της προσπάθειας της «γαλανόλευκης» στο τελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών του Eurobasket 2021, που θα διεξαχθεί στη «φούσκα» της Λιουμπλιάνας τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου.

Μασλαρινός: «Πάμε για δύο νίκες με όσο γίνεται μεγαλύτερες διαφορές» (vid)

Η εθνική ομάδα μπάσκετ των γυναικών αναχώρησε σήμερα (31/1) νωρίς το πρωί για τη Σλοβενία, όπου θα πάρει μέρος στο τελευταίο «παράθυρο» της προκριματικής φάσης του Eurobasket 2021.

Η «γαλανόλευκη» στοχεύει σε δύο νίκες, ενώ θέλει ταυτόχρονα και τις διαφορές, για να κάνει το καθοριστικό βήμα που θα τη στείλει σε ένα ακόμη σημαντικό ραντεβού.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Μασλαρινός αναφέρθηκε σε αυτή την προσπάθεια.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχουν κάποιες αθλήτριες που έχουν αγωνιστικό ρυθμό και κάποιες άλλες όχι. Είναι ένας στόχος που δεν εξαρτάται εκατό τοις εκατό πλέον από εμάς. Θέλουμε να μπούμε στις πέντε καλύτερες δεύτερες ομάδες», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Εμείς θέλουμε να κάνουμε το δικό μας κομμάτι σωστά. Να νικήσουμε δηλαδή και στους δύο αγώνες και το παιχνίδι με τη Βουλγαρία με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά. Και από εκεί και πέρα να περιμένουμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα».

Αναφερόμενος στην ομάδα της γειτονικής βαλκανικής χώρας, ο τεχνικός της εθνικής μας τόνισε: «H Βουλγαρία δεν έχει αλλάξει κάτι. Είχε και αυτή μία απώλεια στο μεταξύ μας παιχνίδι. Είναι μια σκληρή ομάδα, όμως την ξέρουμε και θεωρώ πως αν η δική μας ομάδα είναι πλήρης και καταφέρει να μπει στον ρυθμό που θέλουμε, θα έχουμε καλή τύχη. Έχουν έρθει όλα τα κορίτσια αυτή τη στιγμή που μιλάμε και μακάρι να μην έχουμε απρόοπτα σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό».

Υπενθυμίζεται ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στη «φούσκα» της Λιουμπλιάνας κατά σειρά την Ισλανδία (4/2, 20.15) και τη Βουλγαρία (6/2, 21.00) στη «Στόζιτζε Αρένα».

Οι αγώνες πρόκειται να μεταδοθούν από το κανάλι της FIBA στο youtube.