Βέλικο Μρσιτς: Η φωτογραφία με τον αναπνευστήρα και το δραματικό μήνυμα για τον κορονοϊό (pic)

Ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας, Βέλικο Μρσιτς που ήταν συνδεδεμένος με αναπνευστήρα έστειλε δραματικό μήνυμα για τον κορονοϊό 

Βέλικο Μρσιτς: Η φωτογραφία με τον αναπνευστήρα και το δραματικό μήνυμα για τον κορονοϊό (pic)

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο προπονητής της Ζαντάρ και της εθνικής Κροατίας Βέλικο Μρσιτς, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε!

Εθνική Κροατίας: Στο νοσοκομείο ο Βέλικο Μρσιτς με κορονοϊό

Ο Μρσιτς τα τελευταία 24ωρα ανέβασε αρκετά υψηλό πυρετό! Είναι αξιοσημείωτο ότι πέρασε την παραμονή των Χριστουγέννων συνδεδεμένος με αναπνευστήρα.

«Είμαι λίγο ζαλισμένος, πιθανώς λόγω της φαρμακευτικής αγωγής. Αλλά τώρα δεν έχω πυρετό. Με είχε εξαντλήσει εντελώς. Επιτρέψτε μου να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι δεν θέλω να βρεθεί κανείς σε αυτή την κατάσταση» δήλωσε ο Μρσιτς στην ekipa.svet24 περιγράφοντας την κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Δίπλα μου στο κρεβάτι βρίσκεται ένας νεαρός άνδρας που έχει φλεγμονή και στους δύο πνεύμονες. Δεν μπορούσε καν να φτάσει στο μπάνιο την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο βήχας τον ενοχλούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε καν να περπατήσει. Ο ιός είναι επικίνδυνος. Άνθρωποι, προσέξτε»

Η κατάσταση του Mρσιτς έχει βελτιωθεί, αλλά δεν είναι ακόμα καλή. Η θερμοκρασία του σώματός του δεν είναι πλέον τόσο υψηλή, αλλά συνεχίζει να βήχει. Συνεχίζει να λαμβάνει οξυγόνο και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για μερικές ακόμη ημέρες.

Ο Μρσιτς καθιερώθηκε ως παίκτης στη Τσιμπόνα του Ζάγκρεμπ και έπειτα έπαιξε σε πολλές ομάδες ανάμεσα στις οποίες και ο Ολυμπιακός (το 2002).

Δείτε τη φωτογραφία με τον Μρσιτς στον αναπνευστήρα