Ο φόργουορντ που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ είναι ένας πολλά υποσχόμενος Έλληνας καλαθοσφαιριστής, ωστόσο στους «πράσινους» δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη κι έτσι πλέον καλείται να κάνει ένα restart στην καριέρα του.

Στο παρελθόν ο Χαραλαμπόπουλος έχει γνωρίσει πολλές διακρίσεις, τις περισσότερες με την φανέλα της εθνικής Εφήβων. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα παίκτη με πλούσιο ταλέντο το οποίο δεν μπόρεσε όμως να ξεδιπλώσει στο ΟΑΚΑ. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4 και ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια που θέλουν και τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Ας δούμε όμως τα δεδομένα:

Ο Ολυμπιακός φέτος απέκτησε δύο παίκτες για το «3» Τουπάν και Τίμα, ενώ στο ΣΕΦ υπάρχει και ο Κώστας Παπανικολάου που ξεκινάει στην αρχική πεντάδα.

Για τη θέση του πάουερ φόργουορντ οι «ερυθρόλευκοι» επίσης πήραν τον Βεζένκοφ, ενώ θα επιστρέψει και ο Αγραβάνης έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του. Στην αρχική πεντάδα ξεκινάει ο Πρίντεζης που δεν θα τον εκθρόνιζε κανείς παίκτης που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω καλείστε να επιλέξετε αν ο Χαραλαμπόπουλος «χωράει» στο νέο ρόστερ του Ολυμπιακού.