Χριστοδουλόπουλος: «Πουλάω τον Πανιώνιο - Αλλιώς, στη Β' Εθνική!»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, τόνισε ότι μπορεί να κατεβάσει την ομάδα στην Basket League, αλλά δεν θέλει. Επιθυμεί να πουλήσει. Κι αν δεν βρεθεί αγοραστής, η ομάδα θα πάει στη Β' Εθνική.

Χριστοδουλόπουλος: «Πουλάω τον Πανιώνιο - Αλλιώς, στη Β' Εθνική!»

Μεγαλώνει η λίστα με τις ομάδες της Α1 που δηλώνουν αδυναμία να συμμετάσχουν στην Basket League της νέας περιόδου. Αν και για τον Πανιώνιο λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο. Ο ισχυρός άνδρας της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, με δηλώσεις του τόνισε πως μπορεί να κατεβάσει την ομάδα στην Α1, αλλά δεν θέλει. Πρόθεσή του είναι να πουλήσει και αν δεν βρεθεί αγοραστής, τότε ο Πανιώνιος θα πάει στη Β' Εθνική, αν και εκεί δεν θα μπορέσει να σταθεί οικονομικά, όπως πρόσθεσε.

Αναλυτικά ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος είπε στην ιστοσελίδα panioniaidea.gr:

«Αυτή τη στιγμή τα χρέη είναι 105.000 ευρώ. Δίνοντας κάποιος αυτό το ποσό, τα χρέη σβήνουν. Επίσης υπάρχει το ποσό των 60.000 ευρώ της εγγυητικής. Και λέω 60.000, διότι πιστεύω πως δύσκολα οι ομάδες θα μπορέσουν να δώσουν 200.000 ευρώ για να αγωνιστούν στην Basket League. Για τον λόγο αυτόν υπάρχει και η παράταση ενός μήνα από τον ΕΣΑΚΕ».

Στη συνέχεια είπε: «Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Αν εγώ θέλω να κατεβάσω την ομάδα στην Α1, μπορώ να το κάνω. Δεν θέλω όμως. Θέλω να πουλήσω. Αν δεν βρεθεί λοιπόν κάποιος, η ομάδα θα πάει στη Β' Εθνική. Αν και μαθαίνω πως ούτε στη Β' Εθνική θα μπορέσει να σταθεί η ομάδα, διότι το ποσό που απαιτείται δεν μπορεί να το δώσει ο Ερασιτέχνης».