Παναθηναϊκός: Στις 3 Ιουλίου Διαμαντίδης - Αλβέρτης ανοίγουν τα χαρτιά τους για την ΚΑΕ

Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης θα μιλήσουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού και στους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου του κλειστού του ΟΑΚΑ, παρουσιάζοντας το πλάνο της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Στις 3 Ιουλίου Διαμαντίδης - Αλβέρτης ανοίγουν τα χαρτιά τους για την ΚΑΕ

Το νέο διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανοίγει τα χαρτιά του και παρουσιάζει τα πλάνα του σε συνέντευξη Τύπου στις 3 Ιουλίου. Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης θα μιλήσουν στον κόσμο της ομάδας και στους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του επίσημου καναλιού της «πράσινης» ΚΑΕ στο youtube.

Μαζί τους θα είναι και ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Βόβορας, όπως και ο «εκλεκτός» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη διοίκηση των «πρασίνων», Τάκης Τριαντόπουλος.

Η επίσημη ενημέρωση των «πράσινων» αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως την Παρασκευή 3/7, στις 12.00, στην αίθουσα Τύπου του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου της διοικητικής ομάδας και του προπονητή του "τριφυλλιού".

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τάκης Τριαντόπουλος και Γιώργος Βόβορας θα μιλήσουν αναλυτικά για το πλάνο τους και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο youtube».