ΕΣΑΚΕ: Παράταση ενός μήνα για τις αιτήσεις συμμετοχής - Συστάθηκε υγειονομική επιτροπή

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή των ομάδων στην Basket League της σεζόν 2020-21 αποφασίστηκε στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Νέος ταμίας ο Χρήστος Μήλας.

ΕΣΑΚΕ: Παράταση ενός μήνα για τις αιτήσεις συμμετοχής - Συστάθηκε υγειονομική επιτροπή

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, το οποίο συνεδρίασε την Πέμπτη (25/6) και η κύρια απόφαση την οποία έλαβε είναι πως δίνεται παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή των ομάδων στην Basket League της σεζόν 2020-21. Αυτή η απόφαση πάρθηκε με αφορμή τις νομοθετικές ρυθμίσεις που απαιτούνται να ενταχθούν στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Αυτό σημαίνει πως αντί για τις 30 Ιουνίου, οι ομάδες έχουν περιθώριο να καταθέσουν τα χαρτιά τους μέχρι και τις 30 Ιουλίου προκειμένου να συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα, στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε να προχωρήσουν στη σύσταση υγειονομικής επιτροπής, ούτως ώστε να γίνει ό,τι κρίνεται απαραίτητο για να αντιμετωπιστούν οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που έχει στον αθλητισμό γενικότερα η πανδημία του κορονοϊού.

Τέλος, ο Χρήστος Μήλας ανέλαβε το πόστο που είχε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης του Ρεθύμνου και είναι ο νέος ταμίας του Συνδέσμου.