Μπάχαλο στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, στον "αέρα" ο Μέξας!

Δεδομένο στον μπασκετικό ΠΑΟΚ δε μπορεί να θεωρηθεί τίποτα. Σε νέο, άτυπο Δ.Σ. που έγινε την Τρίτη (23/6), τα δύο στρατόπεδα που υπάρχουν στην ΚΑΕ, διαφώνησαν και πάλι, με αποτέλεσμα ο Θανάσης Χατζόπουλος να αποχωρήσει και ο Χάρης Μαρκόπουλος, να επανέλθει στο προσκήνιο, παρότι χθες το χρίσμα δόθηκε στον Κώστα Μέξα!

Μπάχαλο στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, στον "αέρα" ο Μέξας!

Από χθες, είχε γίνει γνωστό ότι οι άνθρωποι που κλήθηκαν να αποφασίσουν για το θέμα του προπονητή, δεν έφτασαν σε κάποια ομόφωνη απόφαση.

Η παρουσία του Θανάση Χατζόπουλου χθες και η άποψη του για να δοθεί το χρίσμα στον Κώστα Μέξα (υποστηρίχθηκε και από τον Λεωνίδα Δεδέογλου), έφερε αντιδράσεις από το άλλο «στρατόπεδο» (Καρακούσης και Κατσιώρας, ο δεύτερος μάλιστα απείλησε με παραίτηση χθες), που προτιμούσε τον Χάρη Μαρκόπουλο για τον πάγκο της ομάδας.

Ετσι σήμερα, πραγματοποιήθηκε νέο συμβούλιο στην ΚΑΕ και τα δεδομένα άλλαξαν άρδην!

Ο Θανάσης Χατζόπουλος ενημέρωσε ότι δεν έχει τη διάθεση να συνεχίσει από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το κλίμα (μαζί του και ο Απόστολος Καΐσης) κι έτσι, η όποια απόφαση υπήρχε για τον Κώστα Μέξα χθες, είναι στον «αέρα»!

Κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και για τον Μιχάλη Γιαννακίδη, ο οποίος ήταν να αναλάβει και επίσημα, ως τιμ μάνατζερ και ο Χάρης Μαρκόπουλος, επανέρχεται στο προσκήνιο.

Η ενότητα... αγνοείται στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, την ώρα που τα προβλήματα είναι πολλά και η επόμενη μέρα, με τέτοιο κλίμα, δείχνει όλο και πιο δύσκολη.