Πιτίνο: «Η γυναίκα μου δεν ήθελε Παναθηναϊκό, γιατί ο Γιαννακόπουλος είχε απειλήσει διαιτητές» (pic)

Ο Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε τις ενστάσεις και φοβίες της γυναίκας του, όταν ανακάλυψε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε απειλήσει διαιτητές.

Πιτίνο: «Η γυναίκα μου δεν ήθελε Παναθηναϊκό, γιατί ο Γιαννακόπουλος είχε απειλήσει διαιτητές» (pic)

Ο Ρικ Πιτίνο είναι λαλίστατος και συνηθίζει να δίνει πολλές συνεντεύξεις. Μίλησε λοιπόν στις ΗΠΑ και στον Fran Fraschilla για τις ημέρες στον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε πως όταν είχε δεχθεί πρόταση, η γυναίκα του δεν ήθελε να συμφωνήσει, γιατί είχε ψάξει πληροφορίες και είχε δει ότι ο Γιαννακόπουλος απειλούσε και εξύβριζε διαιτητές.

«Αρχικά μου είχε πει να πάω στην Ελλάδα και αυτό επειδή το μπάσκετ είναι στο αίμα μου. Παρ' όλα αυτά την παραμονή των Χριστουγέννων μού είπε ότι... δεν μπορούσα να πάω», ανέφερε αρχικά ο Πιτίνο, για να συμπληρώσει: «Είχε γκουγκλάρει τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και διάβασε ότι του είχε επιβληθεί πρόστιμο 300.000 δολαρίων, γιατί μετά από μια νίκη πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών και απείλησε τις μητέρες και τις κόρες όλων των διαιτητών και τους είπε ότι δεν θα έφευγαν ζωντανοί από την Ελλάδα».

Στη συνέχεια ο Αμερικανός προπονητής επεσήμανε: «Όμως στην πραγματικότητα είναι ένας όντως ωραίος τύπος, αγαπά πολύ το μπάσκετ και εκτός γηπέδου είναι πραγματικά ντροπαλός και ήσυχος. Όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα αυτός και ο θείος του… τρελαίνονται. Καπνίζει πέντε πακέτα τσιγάρα την ημέρα, είναι 45 ετών, αλλά είναι καλός, αγαπά πολύ την ομάδα του και χάνει πολλά χρήματα. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του».