Απόλλων Πάτρας: Ο Νίκος Βετούλας επέστρεψε «σπίτι» του! (pic)

Ο Νίκος Βετούλας είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας. Ο 46χρονος ύστερα από πέντε χρόνια επιστρέφει στον πάγκο των Αχαιών.

Απόλλων Πάτρας: Ο Νίκος Βετούλας επέστρεψε «σπίτι» του! (pic)

Ο Νίκος Βετούλας είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας. Ο 46χρονος ύστερα από πέντε χρόνια επιστρέφει στον πάγκο των Αχαιών. Γυρίζει στην ομάδα της γενέτειράς του.

Η ανακοίνωση

«Η οικογένεια του ΑΣ Απόλλων Πάτρας με χαρά καλωσορίζει την επιστροφή του Νίκου Βετούλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ενός ανθρώπου που το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τον σύλλογο, έχει οδηγήσει την ομάδα μας σε επιτυχίες και πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου να ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές! Ευχή όλων είναι να στηριχτεί όπως παλιά η νέα προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει ο Απόλλωνας με τον δικό του τρόπο και με δικά του παιδιά εκεί που ανήκει. Και ο Νίκος Βετούλας γνωρίζει καλά τον τρόπο που μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα.

O Νίκος Βετούλας έχει φορέσει και τιμήσει τη φανέλα του Απόλλωνα και ως παίκτης αποτελεί σημείο αναφοράς μιας ολόκληρης εποχής. Όμως παράλληλα και ως προπονητής έχει αφήσει το στίγμα του στον σύλλογο.

Ανέλαβε την ομάδα στα δύσκολα στη Β' Εθνική στα μέσα της σεζόν 2009-2010 με στόχο την επιστροφή στην κατηγορία των μεγάλων αλλά με πλάνο 5ετίας.

Τότε η προσπάθεια ήταν κοινή και η θέληση μεγάλη, παίκτες, κόσμος, η πόλη της Πάτρας, ο Νίκος Βετούλας και τα μέλη του τεχνικού τιμ έκαναν τα πάντα και η άνοδος στην Basket League ήρθε νωρίτερα, αφού στο τέλος της περιόδου 2011-2012 ο Απόλλωνας σφράγισε την επιστροφή του εκεί που ιστορικά ανήκει!

Στον πάγκο του Απόλλωνα ο Νίκος Βετούλας παρέμεινε έως το 2015, οδηγώντας τότε την ομάδα στον τελικό Κυπέλλου για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Ακολούθως οι δρόμοι μας χώρισαν.

Ο Νίκος Βετούλας εργάστηκε διαδοχικά σε Προμηθέα, Ρέθυμνο, Κολοσσό και Ιωνικό, αλλά τώρα είναι πάλι μαζί μας.

Νίκο, καλώς ήλθες "σπίτι", ευχόμαστε τα καλύτερα και όλοι μαζί, η Πάτρα, η ομάδα, η διοίκηση, το τιμ, σύντομα να ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας