Μετακομίζει στη Λήμνο ο Φάρος!

Ταξίδι-"αστραπή" στο νησί του Αιγαίου θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη (23/5) ο γ. διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης, προκειμένου να ελέγξει την πρόοδο των εργασιών ανακαίνισης του τοπικού κλειστού γηπέδου, με... φόντο τη μεταφορά της έδρας του ΓΣΛ!

Μετακομίζει στη Λήμνο ο Φάρος!

Σε εφαρμογή έχει τεθεί πλέον το σχέδιο... μετακόμισης του ΓΣΛ Φάρος από τη Θεσσαλία στη Λήμνο! Σύμφωνα με το πλάνο που έχουν καταρτίσει οι Βαγγέλης Τσάπας και Παντελής Μπούμπουρας, θα γίνει προσπάθεια περαιτέρω ισχυροποίησης της ομάδας μετά την παραμονή της στη Basket League, έχοντας εφεξής την έδρα της στο νησί του Αιγαίου.

Μάλιστα, οι εργασίες ανακαίνισης του κλειστού γηπέδου που υπάρχει στο νησί έχουν ήδη ξεκινήσει και την Τετάρτη (23/5) ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης, θα μεταβεί στη Λήμνο μαζί με τον γιο του Παντελή Μπούμπουρα, Σπύρο, προκειμένου να ελέγξουν την πρόοδο των έργων.

Αν όλα προχωρήσουν βάσει σχεδίου, οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τον προσεχή Οκτώβριο. Η διοργανώτρια εύλογα επιθυμεί να διαπιστώσει αν το τοπικό γήπεδο πληροί τις προϋποθέσεις ώστε ο Φάρος να μετακομίσει στη Λήμνο, η οποία σημειωτέον είναι η γενέτειρα του Παντελή Μπούμπουρα.