Παναθηναϊκός: Πρόσκληση μετόχων της ΚΑΕ σε έκτακτη Γενική Συνέλευση!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε πρόσκληση στους μετόχους της για Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30 Ιουνίου στα γραφεία της ομάδας!

Παναθηναϊκός: Πρόσκληση μετόχων της ΚΑΕ σε έκτακτη Γενική Συνέλευση!

Πρόκληση απεύθυνε, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους μετόχους της για Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30 Ιουνίου στα γραφεία της ομάδας!

Αναλυτικά:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ»

ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. : 2915501000

ΑΦΜ 094501248 - ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

Καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της ως άνω Εταιρείας στην 48η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας «ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ» εις την έδρα και τα γραφεία της Εταιρείας που βρίσκονται στο Μαρούσι Αττικής επί των οδών Ευκαλύπτων 2 και Πεντέλης 43, που θα γίνει την 30η Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:00π.μ., δια να αποφασίσουν επί των κάτωθι θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως της Συνελεύσεως:

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση έκθεσης αποτίμησης αξίας σήματος και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση της αξίας αυτής

ΘΕΜΑ 2ο : Μείωση του κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών

ΘΕΜΑ 3ο : Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση προοριζόμενων για αύξηση ποσών με ταυτόχρονη μείωση και επιστροφή σε μέτοχο

ΘΕΜΑ 4ο : Λοιπά θέματα που προκύπτουν από τα ως άνω θέματα συζήτησης και αντίστοιχη τροποποίηση του καταστατικού

ΘΕΜΑ 5ο : Κάθε θέμα που δεν συμπεριλαμβάνεται στην παρούσα Ημερησία Διάταξη της παρούσης Προσκλήσεως δια την συνέλευση δύναται να προστεθεί εφόσον δεν υπάρχει έγγραφη αντίρρηση από τους μετόχους της Εταιρείας. Παμψηφεί και ομόφωνα αποφασίζουν αυτοί δια την προσθήκη νέου θέματος εις την Ημερησία Διάταξη εφόσον παρίσταται εις την παρούσα συνέλευση το σύνολο των μετόχων, μετοχών και ψήφων της Εταιρείας.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οφείλουν να ενημερώσουν εγγράφως το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας τουλάχιστον 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή αυτής, προκειμένου να καταρτιστεί ο πίνακας των μετόχων που θα δικαιούνται να λάβουν συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και να ψηφήσουν επί των θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως. Ταυτόχρονα υποχρεούνται να καταθέσουν ενδεχόμενα έγγραφα αντιπροσώπευσής τους ή εκπροσώπησής τους. Οι μέτοχοι, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπευτούν σε αυτήν από πρόσωπα που έχουν εξουσιοδοτήσει νόμιμα, με έγγραφη εξουσιοδότησης τους.

Έκαστη μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου.

Μαρούσι, 9 Ιουνίου 2020

Ο Πρόεδρος

& Νόμιμος Εκπρόσωπος της εταιρείας

Εμμανουήλ Παπαδόπουλος»