Τεχνικός Διευθυντής στη ΜΕΝΤ ο Γιαννούλης

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή του Γιάννη Γιαννούλη, που πλέον θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει όλες τις μπασκετικές του γνώσεις και τη μεγάλη του εμπειρία, σε μία ομάδα που αγαπάει και πιστεύει πολύ.

Τεχνικός Διευθυντής στη ΜΕΝΤ ο Γιαννούλης

Ο Γιάννης Γιαννούλης που αγωνίστηκε με επιτυχία τη σεζόν που πέρασε στη ΜΕΝΤ, έδωσε τα χέρια με τον Πρόεδρό της κύριο Κώστα Μπουλιώνη, ώστε μαζί, να ανανεώσουν την ιστορική ομάδα και να την απογειώσουν στη νέα αγωνιστική σεζόν!

Ήδη αυτές τις μέρες παίρνονται οι τελικές αποφάσεις, για τον νέο έμπειρο προπονητή που θα αναλάβει την αντρική ομάδα αλλά και την Κ20, τους δυνατούς παίκτες που θα τη στελεχώσουν, αλλά και τους σημαντικούς με εμπειρία ανθρώπους, που θα μπουν σε θέσεις-«κλειδιά», και που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες!

Στόχος του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Γιαννούλη αλλά και του Προέδρου, είναι η ΜΕΝΤ να κερδίσει την αίγλη που της αξίζει, να κινηθεί με επαγγελματισμό και αγωνιστικότητα αντίστοιχη των ομάδων της Α’ κατηγορίας και να παρουσιάσει καλό μπάσκετ!

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Γιαννούλης εξήγησε χαρακτηριστικά: «Ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, που πραγματικά με εξιτάρει. Χαίρομαι που αυτή η νέα μου αρχή γίνεται στην ΜΕΝΤ, μία ομάδα με ιστορία, που έχει το δικό της γήπεδο, και ελπίζω με τις γνώσεις μου, να τη βοηθήσω ώστε να γίνει μία ελκυστική και και υπολογίσιμη στον μπασκετικό χάρτη, ομάδα, που έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει! Το team που φτιάχνουμε θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε όσο πιο επαγγελματικά μπορούμε, οι καταλυτικοί έμπειροι άνθρωποι που θα μπούνε σε συγκεκριμένα πόστα, και μαζί με τη δική μου εμπειρία αλλά και τη στήριξη του Προέδρου μας, μαζί θα κάνουμε τη μεγάλη αλλαγή στην ανανεωμένη ΜΕΝΤ, με στόχο μας να γράψει νέα ιστορία. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής της αντρικής ομάδας αλλά και της Κ20! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για να υλοποιήσουμε μαζί το όραμά μας για τη ΜΕΝΤ».

Το ΦΩΣ επικοινώνησε με το Γιάννη Γιαννούλη και τον ρώτησε πως αποφάσισε να κάνει αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του:

«Μίλησα με τον πρόεδρο και μου το πρότεινε επειδή έχω αρκετές γνώσεις γύρω από το μπάσκετ. Μου άρεσε η πρόκληση και δέχθηκα. Θέλω να βάλω την εμπειρία μου στην ομάδα και να φτιάξουμε μια βάση καλή ώστε να μπορέσουμε να ανέβουμε κατηγορίες.

Έχουμε ακρετά καλά παιδιά σε νεαρές ηλικίες και θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να εμπνέει υγεία. Έχω ήδη ξεκινήσει τη δουλειά κι ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε ο πρώην διεθνής σέντερ.