Playoffs Basket League: Νίκη ή «θάνατος»!

Τέσσερις ομάδες καλούνται να πάρουν τη νίκη στους σημερινούς αγώνες των playoffs της Basket League προκειμένου να παραμείνουν ζωντανές για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Playoffs Basket League: Νίκη ή «θάνατος»!

Ο Ολυμπιακός μετά την κακή εμφάνισή του στο ΣΕΦ απέναντι στην Κύμη η οποία ωστόσο συνοδεύτηκε από νίκη, θα προσπαθήσει στις 18:00 να κάνει το 2-0 και να ξεμπερδεύει με τη σειρά.

Η «αυλαία» θα ανοίξει στις 16:00 με δύο αναμετρήσεις. Η ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ δεν έχει περιθώρια κόντρα στον ΠΑΟΚ που την κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι της Πυλαίας και θα προσπαθήσει για την ισοφάριση προκειμένου να μην αποχαιρετήσει πρόωρα τα playoffs.

Την ίδια ώρα ο Κολοσσός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο. Οι γηπεδούχοι έχουν δύσκολο έργο αφού οι «πράσινοι» είναι φαβορί, όμως επειδή όπως στη ζωή έτσι και στον αθλητισμό δεν πρέπει ποτέ να λέμε «ποτέ», οι νησιώτες θα κυνηγήσουν όλες τις πιθανότητες να επιστρέψουν τη σειρά σε τρίτο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο τελευταίος χρονικά αγώνας είναι αυτός ανάμεσα στο Λαύριο και τον Προμηθέα Πατρών. Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη ηττήθηκαν στην Πάτρα και θα προσπαθήσουν να κάνουν το 1-1 μπροστά στο κοινό τους στις 20:00.