Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δώρισε μάσκες στον δήμο Περιστερίου (pic)

Εξαιρετική πρωτοβουλία από τον διεθνή μπασκετμπολίστα Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δώρισε προστατευτικές μάσκες στον δήμο Περιστερίου.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δώρισε μάσκες στον δήμο Περιστερίου (pic)

Εξαιρετική πρωτοβουλία από τον διεθνή μπασκετμπολίστα Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος δεν ξεχνάει το Περιστέρι. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δώρισε προστατευτικές μάσκες έναντι του κορονοϊού στον αθηναϊκό δήμο.

Όμορφη πράξη αλληλεγγύης, που αποδεικνύει ότι ο Μάντζαρης δεν ξεχνά την πόλη που τον ανέδειξε, αφού για αρκετά χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.

Ο διεθνής γκαρντ του Προμηθέα Πατρών επισκέφθηκε το δημαρχείο της πόλης, συνάντησε τον αντιδήμαρχο Γιώργο Τσαλίκη και έκανε μια σημαντική δωρεά προστατευτικών μασκών που θα διατεθούν για την προφύλαξη από τον κορονοϊό σε άτομα που έχουν ανάγκη.

«Όμορφο ξεκίνημα στην εβδομάδα μας. Σήμερα ο Περιστεριώτης διεθνής μπασκετμπολίστας και αγαπημένος μας φίλος Βαγγέλης Μάντζαρης δώρισε στον δήμο μας προστατευτικές μάσκες για τον COVID-19, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η επόμενη μέρα ζητάει αλληλεγγύη, συνεργασία και αγάπη. Ευχαριστούμε, Βαγγέλη μου» έγραψε ο Τσαλίκης στον λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.