Καψόνι Κόροιβου στους Αμερικανούς - Πόσλεϊ: «Δεν κατάγομαι από περιοχή που δίνουμε παιχνίδια»

Ακύρωσε τα εισιτήρια για τις ΗΠΑ - Απίστευτος διάλογος στο twitter: «Είμαι χαρούμενος που δεν υπάρχει ομάδα», έγραψε. «Ακόμα μου χρωστάει λεφτά», λέει πρώην παίκτης.

Καψόνι Κόροιβου στους Αμερικανούς - Πόσλεϊ: «Δεν κατάγομαι από περιοχή που δίνουμε παιχνίδια»

Ο υποβιβασμό του Κόροιβου στην Α2 έχει... παρενέργειες. Κι αυτό διότι σήμερα έγινε γνωστό μέσω του «sportando» ότι με απόφασης της διοίκησης, ακυρώθηκαν τα εισιτήρια των Μάρκους Πόσλεϊ και Τζαχί Κάρσον για τις ΗΠΑ. Οι δύο παίκτες βρέθηκαν το πρωί στο αεροδρόμιο όπου ενημερώθηκαν ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια στο όνομά τους ενώ η ομάδα λίγο αργότερα τους ενημέρωσε ότι θα πρέπει να τα πληρώσουν.

Λίγο αργότερα, ήρθε η αντίδραση του Πόσλεϊ, ο οποίος απάντησε μέσω Twitter κάτω από την είδηση που δημοσίευσε το «sportando».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ούτε μία πληρωμή στην ώρα της. Έκανα τα πάντα για αυτή την ομάδα, αλλά για να με πετάξουν στην άκρη και να με κατηγορήσουν για ένα παιχνίδι, που χάθηκε στο τέλος της σεζόν. Δεν κατάγομαι από περιοχή που δίνουμε παιχνίδια. Το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής για να έχουμε καλύτερες συνθήκες ζωής.

Για τον GM και τον πρόεδρο του Κόροιβου να κατηγορεί λανθασμένα εμένα και τον Κάτσον ότι δώσαμε το παιχνίδι και δωροδοκηθήκαμε με στοιχήματα είναι τρελό. Έδειξα μόνο σεβασμό και δούλεψα πολύ σκληρά για αυτή την ομάδα και την πόλη για 9 μήνες, χωρίς να λάβουμε ούτε μία πληρωμή για μας και την οικογένειά μας. Είναι τρελό να καταστρέφουν τα ονόματά μας. Κανένας δεν ήταν αρκετά άντρας να έρθει κατά πρόσωπο και να με αντιμετωπίσει. Είμαι πληγωμένος από την ήττα, αλλά έπειτα από αυτή τη δειλή απάντηση, είμαι χαρούμενος που δεν υπάρχει ομάδα, έτσι δεν θα υπάρξουν παίκτες να περάσουν ό,τι έπρεπε να περάσουμε εμείς».

Ακολούθησε σχόλιο από τον Τσέικ Σανέ, που αγωνίστηκε πέρσι στον Κόροιβο, λέγοντας: «Λυπάμαι που το ακούω αυτό φίλε. Ο Κόροιβος ακόμα μου χρωστάει λεφτά, αλλά ξέρω ότι δεν θα τα πάρω ποτέ. Δεν αξίζουν να έχουν καμία ομάδα σε κανένα επίπεδο».