Ο Φαγιέ επιστρέφει στον Προμηθέα

Ο Μουχάμαντ Φαγιέ θα αποχωρήσει από την Άβτοντορ και ο Προμηθέας είναι έτοιμος να τον προσθέσει ξανά στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν.

Ο Φαγιέ επιστρέφει στον Προμηθέα

Ο Μουχάμαντ Φαγιέ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Προμηθέα στην αγωνιστική χρονιά 2017-18. Αποτέλεσμα; Να δεχθεί το 2018 μία εξαιρετική πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο πήγε ως πρώτος προπονητής ο Μίλαν Τόμιτς.

Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επίπεδο Euroleague, πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, κατέκτησε με την ομάδα την Αδριατική Λίγκα, αλλά ύστερα από την αποχώρηση του Σερβοέλληνα κόουτς έχασε τη θέση του στο ροτέισον.

Αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά βρήκε ομάδα στη Ρωσία, παίζοντας πλέον μπάσκετ για την Άβτοντορ. Ο Φαγιέ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ίκαρο Καλλιθέας, Πανελευσινιακό και Ρέθυμνο, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για το τρίτο του πέρασμα από τον Προμηθέα, έχοντας αγωνιστεί εκεί τόσο στη σεζόν 2016-17 (μεσούσης αποχώρησε για να αγωνιστεί στη Σαγκέζ) όσο και σε εκείνη του 2017-18.

Η ομάδα της Πάτρας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 34χρονο φόργουορντ-σέντερ και απομένουν λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας τους.