ΕΣΚΑ: «Καμία απόφαση για τα πρωταθλήματα»

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής ενημέρωσε πως ακόμα δεν έχει λάβει καμία απόφαση για την ολοκλήρωση ή μη των φετινών πρωταθλημάτων

ΕΣΚΑ: «Καμία απόφαση για τα πρωταθλήματα»

Τα μέλη-σωματεία της αναφορικά με την ολοκλήρωση ή μη των πρωταθλημάτων της ενημέρωσε με ανακοίνωση η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής. Μάλιστα η ΕΣΚΑ τονίζει πως ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα σωματεία-μέλη μας ότι η Ένωσή μας δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε καμία απόφαση αναφορικά με την τύχη των εν εξελίξει πρωταθλημάτων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20).

Έχουν εκφραστεί πολλές και διαφορετικές απόψεις σχετικά με το μέλλον του αθλητισμού γενικότερα και του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης ειδικότερα, και ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι, οι γραμμές μεταξύ του ''δίκαιου'' και του ''σωστού'' για το τι μέλλει γενέσθαι είναι δυσδιάκριτες.

Αυτό που μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά είναι ότι το ΔΣ της ΕΣΚΑ δεν έχει συνεδριάσει για να αποφασιστεί η συνέχιση ή μη της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της. Η όποια απόφαση θα παρθεί θα γίνει με μοναδικό γνώμονα τι είναι καλύτερο για όλους, λαμβάνοντας φυσικά και υπόψη τη γνώμη των σωματείων μας, και έως ότου κριθεί ότι είναι εφικτό να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση εντός του παρκέ και των κλειστών αγωνιστικών χώρων, εκτός της περίπτωσης καθολικής απαγόρευσης από ανώτερους φορείς.

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά. Καλή δύναμη και υπομονή, με την ελπίδα ότι θα ανταμώσουμε και πάλι στα γήπεδα».