Σφαιρόπουλος: "Ντρέπομαι για την εικόνα του Ολυμπιακού"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως ντρέπεται σαν προπονητής του Ολυμπιακού για την κακή εικόνα της ομάδας. "Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και πρώτος εγώ", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου,.

Σφαιρόπουλος: "Ντρέπομαι για την εικόνα του Ολυμπιακού"

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν απογοητευμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Κύμη, επισημαίνοντας πως ντρέπεται για την εικόνα της ομάδας του στο παρκέ: "Σήμερα κάναμε το 1-0, αλλά δεν ειμαστε ευχαριστημένοι όπως εξελίχτηκε το ματς. Όσο ήμασταν συγκεντρωμένοι είχαμε καλή απόδοση. Κρατήσαμε στους 11 πόντους την Κυμη στο 15'.

Η διαφορά έφτασε και στο +23 και κάπου εκεί κάποιοι νόμιζαν πως ήταν όλα εύκολα για να φτάσουμε στη νίκη. Από εκεί και πέρα ήμασταν απογοητευτικοί. Δεν ήταν αυτή εικόνα. Ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας του Ολυμπιακού σαν προπονητής. Πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Μίλησα και στα παιδιά στα αποδυτήρια. Πρώτα εγώ, αλλά και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά, πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να συνεχίζει να παίζει έτσι. Πρέπει να διορθώσουμε άμεσα τα πράγματα όσο είναι καιρός. Αν συνεχίσουμε έτσι, τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα θέλουμε.

Η ομάδα θέει το κάτι παραπάνω από όλους. Όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο, πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Έχουμε δείξει την ποιότητα μας και τις δυνατότητες μας μέσα στη σεζόν, έχουμε κερδίσει τις ομάδες που πήγαν στο Φάιναιλ Φορ, αλλά δεν παίζουμε πλέον όπως θέλουμε. Κάτι φταίει, είναι πνευματικό, αλλά και αγωνιστικό.

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο ματς ο Ρόμπερτς: "Ο Ρόμπερτς έχει ένα πρόβλημα στη μέση του, θα δούμε τις επόμενες μέρες την κατάσταση του".

Για το αν θεωρεί πως υπάρχει έλλειψη θέλησης από τους παίκτες του: "Δεν θέλω να πιστεύω πως δεν προσπαθούν οι παίκτες, πως δεν θέλουν να κάνουν κάτι καλό. Δεν θέλω να πιστέψω πως υπάρχει έλλειψη θέλησης. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος. Ψάχνω να βρω την αιτία που δεν παίζουμε καλά. Ψάχνω τον λόγο. Μόνοι όλοι μαζί και σαν ομάδα α μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τι κακές εμφανίσεις".

Σε VIDEO το ξέσπασμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη συνέντευξη Τύπου: