Άντιτς: «Μου λείπει ο Πειραιάς, η Ολυμπιακάρα, η Θύρα 7, ο Σπανούλης με μαλλιά!»

Απολαυστικός Πέρο Άντιτς, σε live στο instagram μίλησε για τον Ολυμπιακό, τη Θύρα 7, τον Βασίλη Σπανούλη και τον «καλύτερο τραγουδιστή στην Ελλάδα».

Άντιτς: «Μου λείπει ο Πειραιάς, η Ολυμπιακάρα, η Θύρα 7, ο Σπανούλης με μαλλιά!»

Πέρασαν χρόνια μα ο Πέρο Άντιτς δεν ξεχνά. Απεναντίας, του λείπουν ο Πειραιάς, η Ολυμπιακάρα, η Θύρα 7 και ο Σπανούλης με... μαλλιά. Και ο αγαπημένος του τραγουδιστής, Χρήστος Χολίδης.

Ακούστε τον σε live στο instagram μαζί με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη να λέει στα ελληνικά:

«Μου λείπει η Αθήνα… Μου λείπει ο Πειραιάς… Μου λείπει η Ολυμπιακάρα! Μου λείπει η Θύρα 7 και μου λείπει ο Σπανούλης με μαλλί! Είναι αδερφός μου, δεν είναι απλά ένας σπουδαίος παίκτης. Είναι ο καλύτερος! Τον θυμάμαι από όταν ήταν στο Μαρούσι το 2001. Τότε δεν σούταρε και τώρα είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Είναι θρύλος! Είναι ο κορυφαίος. Μου λείπεις κι εσύ, Χρήστο (Χολίδη). Λέω σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος τραγουδιστής στην Ελλάδα, γιατί είσαι Ολυμπιακός».

Ο Άντιτς χειροκρότησε με τα λεγόμενά του και το ιατρικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο για τη μάχη που δίνει κατά του κορονοϊού. «Τους βγάζω το καπέλο», είπε χαρακτηριστικά για αυτούς που δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας.

Δείτε ένα απόσπασμα από το live: