Επιστροφή Πρίντεζη: παίζει με Κύμη!

Ο Γιώργος Πρίντεζης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, θα παίξει με Κύμη και ενισχύει τον Ολυμπιακό στα playoffs του πρωταθλήματος. Μέσα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Επιστροφή Πρίντεζη: παίζει με Κύμη!

Ο Γιώργος Πρίντεζης ταλαιπωρήθηκε με το πρόβλημα στο πόδι του τον τελευταίο μήνα, γεγονός που τον επηρέασε στη σειρά κόντρα στη Ζαλγκίρις, αλλά πλέον ξεπέρασε το πρόβλημα του. O 33χρονος φόργουορντ, προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα μαζί με τους συμπαίκτες του στο ΣΕΦ και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση! Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στη δωδεκάδα ενόψει της έναρξης των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος και θα παίξει κόντρα στη Κύμη. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης (15/5) και στόχος των Πειραιωτών είναι να κάνουν το 1-0 στη σειρά.

Το "παρών" στην αναμέτρηση θα δώσει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος είχε απουσιάσει από το ματς κόντρα στον Προμηθέα λόγω προβλήματος στο δόντι του. Ο μοναδικός απών από την αναμέτρηση θα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης του, καθώς ταλαιπωρείται με διάστρεμμα.

Χαμόγελα για Γουίλτζερ

Ο Κάιλ Γουίλτζερ έχει ανεβάσει την απόδοση του το τελευταίο διάστημα και θα αποτελέσει τον παίκτη πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη στο "4", καθώς ο Κιμ Τιλί έχει τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Καναδός φόργουορντ έχει καλές κινήσεις κοντά στο καλάθι, διαθέτει αξιόπιστο σουτ από την περιφέρεια και έχει βρει ρυθμό στην επίθεση.

Στο περασμένο ματς κόντρα στον Προμηθέα, έκανε ρεκόρ καριέρας με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση έχοντας 23 πόντους με 6/10 τρίποντα, σε 25 λεπτά συμμετοχής. Όπως έχουμε τονίσει, πλέον, στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ δεν περισσεύει κανείς και ο καθένας είναι χρήσιμος και απαραίτητος ενόψει της συνέχειας, του μεγάλου στόχου, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.