Ποια ρεκόρ κυνηγά ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κύμη

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Κύμη για τα πλέι οφ της Basket League με τους ερυθρόλευκους να έχουν το απόλυτο νικών στις μεταξύ τους αναμετρήσεις 

Ποια ρεκόρ κυνηγά ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κύμη

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το παρών για άλλη μία χρονιά στα πλεί οφ της Basket League και θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Κύμη η οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην δεύτερη συνολικά παρουσία της στην πρώτη κατηγορία. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές με τους Πειραιώτες να έχουν ισάριθμες νίκες.

Δείτε ποια ρεκόρ θέλει να σπάσει ο Ολυμπιακός αλλά και η Κύμη:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με το 292ο παιχνίδι του στους πάγκους της κατηγορίας, θα ξεπεράσει τον Λευτέρη Σούμποτιτς που έχει 291 και θα γίνει ο 13ος της σχετικής λίστας από καταβολής Α' Εθνικής (από το 1963-64). Παράλληλα με μία νίκη και φτάνοντας τις 203, θα προσπεράσει τον Βαγγέλη Αλεξανδρή που έχει 202 και θα γίνει ο 9ος της αντίστοιχης λίστας.

*Με δύο επιθετικά ριμπάουντ ο Κώστας Παπανικολάου θα φτάσει τα 200 στην καριέρα στη Stoiximan.gr Basket League ενώ ένα χρειάζεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου για τα 100.

*Ο Βαγγέλης Μάντζαρης με ένα εύστοχο δίποντο θα φτάσει τα 200.

ΚΥΜΗ

*Συμμετέχοντας στα δύο, στο ελάχιστο, παιχνίδια της σειράς, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θα γίνει ο 43ο παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που θα φτάσει τα 300 σε αυτό.

*Με πέντε εύστοχα δίποντα ο Γκάρι ΜακΓκί θα γίνει ο 1ος της σχετικής λίστας της Κύμης στα δύο χρόνια της στην κατηγορία.

*Τέσσερα ριμπάουντ μακριά από τα 100 είναι ο Άγγελος Τσαγκαράκης.