Σπανούλης: «Ευχάριστο να βλέπεις νέα παιδιά»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους πιτσιρικάδες και στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Σπανούλης: «Ευχάριστο να βλέπεις νέα παιδιά»

Τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα έκλεψαν την παράσταση. Οι πιτσιρικάδες και από τις δύο πλευρές ήταν λογικό να προσελκύσουν το ενδιαφέρον όλων και σε αυτούς να αναφερθούν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Το ίδιο έπραξε και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αναφερόμενος στους πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν τόνισε:

«Είναι ωραίο να βλέπεις νέα παιδιά, η Ελλάδα έχει μέσα της το DNA του μπάσκετ. Μακάρι να βγουν νέα παιδιά και να επανδρώσουν τις μεγάλες ομάδες και να συνεχίσουμε την παράδοση στο μπάσκετ», είπε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε: «Το θέμα είναι να είμαστε σε καλή κατάσταση, να επιστρέψουν οι τραυματίες και να διεκδικήσουμε τον τελευταίο τίτλο της χρονιάς που είναι σημαντικός. Είναι πολύ όμορφες αναμνήσεις. Έχουμε ζήσει ανεπανάληπτες χαρές που θα μας συντροφεύουν σε όλη μας τη ζωή».

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ευρωπαϊκό με χαμηλό μπάτζετ: «Έχουμε συνηθίσει πολύ μεγάλα μπάτζετ με μεγάλους παίκτες να κατακτούν τίτλους, εμείς πήγαμε με τελείως διαφορετικό τρόπο και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό».