Στις 10 Μαρτίου το Προμηθέας - Ρέθυμνο

Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε ότι το παιχνίδι του Προμηθέα με το Ρέθυμνο για την 20η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου στο "Δημήτρης Τόφαλος" χωρίς παρουσία φιλάθλων.

Στις 10 Μαρτίου το Προμηθέας - Ρέθυμνο

Το παιχνίδι του Προμηθέα με το Ρέθυμνο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω των μέτρων πρόληψης του κορονοϊού, θα διεξαχθεί τελικά την Τρίτη 10 Μαρτίου στο "Δημήτρης Τόφαλος", χωρίς -φυσικά- την παρουσία φιλάθλων.

Όλοι οι αγώνες που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών στην Ελλάδα

Άλλωστε μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, όλα τα παιχνίδια, σε όλα τα αθλήματα, για τις επόμενες δύο βδομάδες, θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κατόπιν της ανακοίνωσης από το Υπουργείο Υγείας νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία από τον νέο κορονοϊό, στα οποία περιλαμβάνεται η διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η εξ' αναβολής συνάντηση της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League Προμηθέας - Ρέθυμνο Cretan Kings, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (10/3) με ώρα έναρξης τις 15:30 κεκλεισμένων των θυρών στο ΔΑΚ "Δημήτριος Τόφαλος" της Πάτρας".