ΠΑΟΚ-Περιστέρι 68-75: Οπαδοί ΠΑΟΚ κατά παικτών- Σχόλιο με υπονοούμενο του Γιώργου Σαββίδη (vid)

Η οδυνηρή ήττα από το Περιστέρι προκάλεσε το ξέσπασμα των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μετά το τέλος του ματς επιδόθηκαν σε σκληρές αποδοκιμασίες κατά των παικτών και του προπονητή Κώστα Μέξα. Τι σχολίασε ο Γιώργος Σαββίδης για το τμήμα μπάσκετ σε ερώτηση οπαδού.

ΠΑΟΚ-Περιστέρι 68-75: Οπαδοί ΠΑΟΚ κατά παικτών- Σχόλιο με υπονοούμενο  του Γιώργου Σαββίδη (vid)

Δεν πήραν και τόσο... ψύχραιμα την εντός έδρας ήττα από το Περιστέρι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν το Σάββατο (7/3) στο κλειστό PAOK Sports Arena.

To τελικό 68-75 έφερε τον «δικέφαλο του Βορρά» μόνο του στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Basket League, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη μερίδας κόσμου του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα.

ΠΑΟΚ- Περιστέρι 68-75: Βουλιάζει και ολοταχώς για Α2… (vids)

Αρκετοί φίλοι των «ασπρόμαυρων» ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες κατά των καλαθοσφαιριστών της ομάδας αλλά και κατά του προπονητή Κώστα Μέξα.

Ορισμένοι εξ αυτών, μάλιστα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και φώναζαν σε παίκτες και τεχνικό τιμ, δείχνοντάς τους το σήμα της φανέλας του ΠΑΟΚ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Σαββίδης δέχθηκε ερώτηση οπαδού για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα μπάσκετ και για το ποιος ευθύνεται:

«Τι νομίζεις ότι πήγε στραβά; Όσα λεφτά και να δώσεις αυτή η ομάδα δεν πάει μπροστά».

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε στην απάντησή του:

«Οι άνθρωποι γύρω από την ΚΑΕ. Εμείς απλά δίνουμε μερικά χρήματα, κάπου κολλάνε υποθέτω. Δεν ξέρω...».