Κορονοϊός: «Προς αναβολή το Προμηθέας-Ρέθυμνο»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Προμηθέας ακυρώνει τις εκδηλώσεις στο Promitheas Park για προληπτικούς λόγους, λόγω της έξαρσης το κορονοϊού.

Κορονοϊός: «Προς αναβολή το Προμηθέας-Ρέθυμνο»

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ορίζει τις εξελίξεις (και) στον αθλητισμό, με τον Προμηθέα να γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που προχώρησε σε ακύρωση εκδηλώσεων για λόγους ασφαλείας, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά και για τον αγώνα με το Ρέθυμνο (7/3) για την 20η αγωνιστική της ΕΚΟ Baske League.

Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την ακύρωση όλων των προπονήσεων στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, Promitheas Park, ως ένα έκτακτο προληπτικό μέτρο, ενώ παράλληλα τόνισαν ότι σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις σχετικά με τον αγώνα με το Ρέθυμνο, καθώς και για τις προπονήσεις της Ακαδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κατόπιν της λήψης εκτάκτων προληπτικών μέτρων στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου και την αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων η Διοίκηση του Προμηθέα Πάτρας ανακοινώνει την ακύρωση όλων των προπονήσεων στο Promitheas Park, το προπονητικό κέντρο του Συλλόγου στον Καστελλόκαμπο, την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τις προπονήσεις της Ακαδημίας το Σαββατοκύριακο και το παιχνίδι της Ανδρικής ομάδας απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings (3/3, 15:30) εντός του επόμενου 48ώρου."