Γιαννακόπουλος: Να μείνει στη Euroleague ο Παναθηναϊκός

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την κόντρα του ανιψιού του, Δημήτρη, με την Euroleague και προσπάθησε να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γιαννακόπουλος: Να μείνει στη Euroleague ο Παναθηναϊκός

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί τους «πράσινους» εκτός Euroleague και ζήτησε από τις δύο πλευρές να ρίξουν νερό στο κρασί τους, ώστε να μην παίζει τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός με τη Μούρθια:

«O Κώστας Γιαννακόπουλος δεν ήταν μόνο αδελφός, αλλά καλός σύντροφος. Ξεκινήσαμε μαζί από το μηδέν και φτάσαμε ψηλά. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μην είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού. Είναι μεγάλο το πάθος της οικογενείας», είπε αρχικά ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κόντρα του ανηψιού του, Δημήτρη, με τον τζόρντι Μπερτομέου η οποία ίσως στοιχίσει στην ομάδα τη συμμετοχή της στη Euroleague:

«Όπου μπορώ και όσο μπορώ βοηθάω τον Δημήτρη, αποδεικνύει ότι είναι πιο παθιασμένος Παναθηναϊκός από εμένα και τον πατέρα του τον Παύλο. Είναι δική του επιλογή, όπου υπάρχει Παναθηναϊκός υπάρχει και το όνομα της οικογενείας Γιαννακόπουλου. Εγώ σε προσωπική βάση δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να παίζει σε υποδεέστερη διοργάνωση. Πρέπει να μείνει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, αλλά επιτέλους κάποιοι να βάλουν νερό στο κρασί τους και να σταματήσουν το κυνηγητό στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ελπίζω ότι θα το σκεφτούν και θα πράξουν αναλόγως. Δεν μπορεί ο ΠΑΟ να παίζει με τη Μούρθια και τους άλλους. Στο τέλος πρέπει να βρεθεί λύση, να δικαιωθεί και να μείνει στη μεγάλη κατηγορία».