Επίθεση Βασιλακόπουλου σε Ζαγκλή γιατί η FIBA όρισε το Βοσνία-Ελλάδα πάνω στο Ρεάλ - Παναθηναϊκός

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος «επιτέθηκε» στον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή για την απόφαση της FIBA να προγραμματίσει το παιχνίδι της Ελλάδας με την Βοσνία, την ώρα που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα.

Επίθεση Βασιλακόπουλου σε Ζαγκλή γιατί η FIBA όρισε το Βοσνία-Ελλάδα πάνω στο Ρεάλ - Παναθηναϊκός

Επιστολή στην οποία, με ειρωνικό ύφος, ρίχνει ευθύνες στον Ανδρέα Ζαγκλή, για τη διεξαγωγή του αγώνα Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Ελλάδα και του ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός την ίδια ημέρα έστειλε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος στον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIBA).

Η Εθνική ανδρών αντιμετωπίζει στην Τούζλα τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη απόψε (24/2) στις 21:00 για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021, ενώ ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ στις 22:00, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την οργάνωση του Παγκόσμιου Μπάσκετ μιας και την ίδια μέρα που σε αγώνα πρόκρισης παίζει η Ελλάδα με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, γίνεται και ο αγώνας Παναθηναϊκός - Ρεάλ. Τονίζω, ίδια ημέρα και ίδια ώρα και μην μου πείτε ότι δεν έχετε ευθύνη. Εκεί κατάντησε το Παγκόσμιο Μπάσκετ. Αλλά αυτό θα συζητηθεί με τα αρμόδια όργανα».