ΕΟΚ: Ο Βαγγέλης Λιόλιος θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία!

Σπουδαία πρωτοβουλία από τον ιδιοκτήτη του Προμηθέα Πατρών, Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ για να αναδείξει τον νέο της πρόεδρο.

ΕΟΚ: Ο Βαγγέλης Λιόλιος θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία!

Πρωτοβουλία για το μέλλον του μπάσκετ αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Προμηθέα Πατρών, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος ετοιμάζεται να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΟΚ, στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στα τέλη του χρόνου.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, ο Λιόλιος εγκαινιάζει μία ανοιχτή διαδικτυακή πλατφόρμα, το «dwsepasa.gr» και καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω στους εξής πυλώνες:

- Ενίσχυση των σωματείων-Ανάπτυξη με εθνική στρατηγική και έμφαση στην εθνική ομάδα
- Πραγματική διάκριση εξουσιών στη λειτουργία της ΕΟΚ
- Απόλυτη διαφάνεια
- Πέρασμα στη σύγχρονη εποχή και πλήρης ηλεκτρονική διασύνδεση της ΕΟΚ
- Αυτοτέλεια και συνύπαρξη

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ομάδας της Πάτρας επισημαίνει:

«Για εμένα, μπάσκετ σημαίνει πάθος. Ένα άθλημα που δεν παίζεται μόνο με το σώμα, αλλά και με το μυαλό και την καρδιά. Ένα άθλημα που απαιτεί να είσαι αυθεντικός εντός και εκτός γηπέδου. Ένα άθλημα που πρέπει να βασίζεται σε αρχές και αξίες. Ένα άθλημα που στηρίζεται στην αλήθεια και τον σεβασμό. Ένα άθλημα που βασίζεται στην ομαδική δουλειά.

Γι’ αυτό και ξεκινώ και ανοίγω τη συζήτηση για το μπάσκετ. Καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται ειλικρινά για το μέλλον και το αύριο του αγαπημένου μας αθλήματος να πάρουν μέρος σε αυτή τη συζήτηση και να καταθέσουν τις ιδέες και τις απόψεις τους στο https://dwsepasa.gr/. Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πάμε το μπάσκετ στην επόμενη μέρα. Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να ελπίζουμε σε αυριανές επιτυχίες.

Για τον λόγο αυτό, το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσω σειρά επαφών με τους φορείς του μπάσκετ, τις τοπικές ενώσεις και εμβληματικές προσωπικότητες του αθλήματος με στόχο την ευρεία διαβούλευση.

Γιατί όλοι μας έχουμε τον ίδιο σκοπό, το μπάσκετ που μας αξίζει και οραματιζόμαστε.»